Loredana Groza, adevărul despre clipele grele prin care a trecut în copilărie: ''Ștergeam o lacrimă în colțul ochiului''

Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în copilărie.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa vedetă duce o viață la care alții doar visează, însă lucrurile nu au stat așa în urmă cu mai mulți ani. Recent, Loredana Groza și-a făcut curaj să vorbească despre dramele din copilărie, care au marcat-o.

Artista a trecut prin clipe groaznice din cauza comportamentului pe care îl aveau copiii la adresa fratelui său. Acesta avea o problemă de vedere, motiv pentru care purta ochelari. Colegii râdeau mereu de el și făceau glume pe seama sa, acest lucru afectând-o enorm pe Loredana Groza.

''Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”, și pe mine sora lui „chio chio”. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificial'', a spus Loredana Groza la Antena 3.

Nu doar fratele Loredanei Groza a trecut prin această traumă. Și artista fost supusă unor momente chinuitoare din partea colegilor și, mai ales, a profesorilor. Vedeta a povestit că la scurt timp după ce a apărut la televizor, profesorii aveau un comportaent dur față de ea și încercau să o descurajeze.

''O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea „hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului'', a declarat Loredana Groza la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel