Loredana Groza a trecut la cratiță. Cum s-a filmat artista în bucătărie/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza le-a oferit fanilor imagini inedite din bucătărie. Artista a demonstrat că este o gospodină desăvârșită.

Loredana Groza aste una dintre cele mai apreciate artiste din România.  Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare dive din showbizul românesc. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup perfect, ca tras prin inel. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei. Vedeta  are grijă întotdeauna să arate perfect, motiv pentru care merge destul de des în sala de fitness.

Recent, artista s-a filmat în sala de sport după care a trecut la bucătărie, acolo unde gătit o rață de țară pe varză.

"E ratoi si mai bine. Am pus ratoiul cu picioarele in sus. I-am pus mar, ceapa, usturoi si il las o ora jumatate si-l mai rasucesc de pe o parte pe alta", a spus Loredana pe Instagram.

Deși este o persoană foarte ocupată, Loredana Groza își face timp să mai intre în bucătărie, acolo unde gătește tot felul de preparare care mai de care mai deosebite.

 

Îmbrăcată cu un șorț roz pe care l-a accesorizat cu un batic roșu, Loredana Groza le-a arătat fanilor că poate să fie sexy și în bucătărie.

Loredana Groza, dans incendiar la bară

 

Îmbrăcată doar în lenjerie intimă, cu cizme de lac cu toc mare, Loredana Groza a încins atmosfera pe rețelele de socializare, iar fanii au fost în extaz. Fanii Loredanei s-au împărțit și de această dată în două tabere. Pe de o parte cei care au adus cuvinte jignitoare la adresa vedetei, iar pe de altă parte cei care au apreciat curajul ei. 

"Doamneee ce e asta" / "Nu se poate... dansezi la bară, tu, Loredana Groza? Pentru toți banii din lume nu trebuia, dar na, nu știi unde te duce soarta niciodată. De ce Loredana? Sper să ieși bine din treaba asta" / "Madona... copia nu prea are valoare! Tu trebuie să rămâi Loredana noastră de la Onești" /  "Cam greoaie... buletinul nu iartă.Yoc grație! Unde-i talia?" / "Femeie batrână, ai înnebunit" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel