Loredana Groza a trecut la cratiță. Cum a fost surprinsă artista în bucătărie

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza ne demonstrează că are talent atât pe scenă, cât și la cratiță. Artista și-a surprins fanii la ceas de seară,  în bucătărie.

Nu este niciun secret că Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi. Chiar dacă anii trec cu pași repezi, artista știe cum să se mențină în formă. Pa lângă sport, Loredana Groza are și mare grijă la ce mănâncă, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. La 50 de ani, artista le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani, iar timpul nu pare să fi trecut peste artistă. Silueta fără cusur stârnește invidia femeilor, dar și imaginația bărbaților.

Loredana Groza a trecut la cratiță!

Chiar dacă artista are o viață agitată și se împarte între platourile de filmare  și casă, aceasta își face timp să mai intre și în bucătărie pentru a experimenta diverse bunătăți culinare. Asta s-a întâmplat și recent, când, la ceas de seara a intrat în bucătărie pentru a-și răsfăța poftele culinare. Îmbrăcată lejer, într-o pijama roșie, Loredana Groza a preparat cea mai gustoasă friptură.

Și cum artista împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și activitățile pe care le desfășoară, Loredana Groza a vrut să le facă poftă și internauților, astfel că a pus la InstaStory întreaga operațiune din bucătărie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel