Loredana Groza a răbufnit, după ce oamenii i-au criticat cea de-a doua manea: „Întotdeauna mă reinventez „

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa Fortza Generation
Descriere foto: Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa Fortza Generation

Loredana Groza nu s-a mai putut abține și le-a răspuns răutăcioșilor pentru cuvintele urâte adresate, după ce a scos cea de-a doua manea în colaborare cu alți 8 artiști.

Deși  a fost aspru criticată pentru melodia lansată în colaborare cu 10 maneliști, Loredana Groza nu s-a lăsat afectată de acest lucru, astfel că, acum, Loredana Groza făcut o continuare a piesei care a împărțit internetul în două tabere rivale. Alături de Jador, Costi, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, Loredana a lansat hit-ul verii: „Suflet și Trup”.


„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap... reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Așa cum era de așteptat, la scurt timp după lansarea noii piese, criticile au continuat să apară pentru Loredana Groza. Artista a mărturisit că nu se lasă afectată de vorbele urâte pe care le primește, ci din contră. Loredana susține că îi place să se reinventeze și pentru ea, orice nou proiect, este un pas înainte.

„Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină”, a declarat Loredana Groza, potrivit observatornews.ro.

„Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul” a mai spus Loredana Groza, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel