Loredana Groza a plecat în vacanță alături de câștigătorul X Factor, Nick Casciaro. Ce se întâmplă cu mariajul vedetei

Data publicării:
Loredana Groza și Nick Casciaro, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza și Nick Casciaro, sursa foto Instagram

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat în vacanță în Italia. Gurile rele spun că artista ar fi divorțat în mare secret de soțul ei. 

Loredana Groza a fost surprinsă în ultima perioadă foarte des în compania câștigătorului X Factor, Nick Casciaro. Cei doi mers împreună la petreceri exclusive, în cluburi, iar acum au plecat într-o vacanță în Italia. 


Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat în Italia pentru a face muzică, potrivit declarațiilor date de vedetă pe contul ei de Instagram. 


Fanii au observat apropierea celor doi și au presupus că vedeta ar fi divorțat în secret de soțul ei. Loredana Groza este căsătorită de peste 23 de ani cu Andrei Boncea și au împreună cu fiică superbă. 


Chiar dacă diva este mereu prezentă în mediul online și adoră să fie în centrul atenției, soțul ei a fost mereu discret și s-a păstrat departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă nu apar în fotografii prea des și nici în clupurile video, cei doi au fost surprinși vineri seara la o petrecere exclusivistă. Andrei Boncea a fost alături de soția lui și din imaginile surprinse alți invitați se poate observa cum relația celor doi pare la fel de frumoasă ca înainte. 


Loredana Groza nu a comentat zvonurile legate de divorțul dintre ea și Andrei Boncea, dar a negat o apropiere de italianul Nick Casciaro. 


 ”Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…)


Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin.”, a declarat Loredana Groza la un post TV.

 

Ce spune Loredana Groza despre secretul unei căsnicii fericite: „Să nu fii gelos”

 

Loredana Groza este adepta ținutelor provocatoare și a aparițiilor incendiare, iar de-a lungul timpului oamenii s-au întrebat dacă soțul artistei nu este gelos din cauza aceasta. Iată ce răspunde vedeta: 

 

Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a declarat Loredana Groza pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel