Loredana Groza a fost luată cu salvarea. Cum s-a fotografiat vedeta chiar în timp ce primea îngrijirile medicilor /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Loredana Groza a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Vedeta s-a simțit rău și a fost luată cu ambulanța. 

Loredana Groza și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie în timp ce se află într-o salvare. Vedeta s-ar fi simțit rău și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a primi îngrijirile medicilor. 


„Mă simt mai bine. Vă mulţumesc pentru toată grija. Toată dragostea şi recunoştinţa mea", a scris Loredana Groza pe Instagram.

Vedeta nu a dezvăluit încă motivul pentru care s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


Loredana Groza neagă că ar fi apelat la operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza este foarte activă în mediul online și nu se sfiește să le arate fanilor cele mai incendiare ipostaze. La 51 de ani, vedeta se bucură de o siluetă de invidiat, iar fotografiile cu ea trezesc imaginația bărbaților. 


„Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel