Loredana Groza, ipostază de infarct pe plajele din Maldive. Artista a demonstrat că este în stare de orice și s-a pus în cap

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza a încins plajele din luxosul Maldive, după ce a demonstrat că este în stare de orice, chiar să stea și în cap.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa artistă se poate considera o femeie norocoasă și asta pentru că pe lângă voce, aceasta a fost înzestrată și cu un corp de zeiță. La 50 de ani, Loredana Groza le dă clasă chiar și puștoaicelor de 20 de ani. Artista are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care își petrece foarte mult timp în sala de fitness.

Loredana Groza a stat în cap pe plajele din luxosul Maldive!

Artista demonstrează pe zi ce trece că se poate descurca la orice. Aflată în Maldive, acolo unde se bucură de o binemeritată vacanță, Loredana Groza a lăsat trecătorii, dar și admiratorii din mediul online, cu gura căscată, după ce le-a făcut o demonstrație de necrezut. Artista s-a pus în cap la propriu, îmbrăcată într-un costum de baie, care i-a lăsat formele perfecte la vedere și a stat câteva secunde, demonstrând că este o femeie extrem de flexibilă și puternică.

Fanii au luat-o razna la vederea filmulețului fierbinte cu Loredana, iar reacțiile nu au întârziat să apară: „Vreau si eu sa arat asa cand voi avea varsta ta / Nu înțeleg pe cine deranjează ca are un asa tonus și echilibru. Faceți și voi la vârsta ei asa ceva sa va vad dacă sunteți în stare.. / Felicitari! Pentru energie, pentru felul în care arăți, pentru vointa! Ești o femeie incredibila! / Le-ai dat clasă divelor / Wow! Ce forță ai! / Luati de aici, invidioaselor ”, i-au spus internauții Loredanei Groza pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel