Loredana Groza, goală în cadă. Artista și-a lăsat admiratorii fără suflare/ FOTO

Data publicării:
Loredana Groza, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa foto Instagram

Loredana Groza face cum face și ajunge din nou în centrul atenției. Artista s-a fotografiat goală în cadă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare dive din showbizul românesc. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup perfect, ca tras prin inel. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Loredana Groza și-a obișnuit fanii în ultima perioadă cu tot mai multe fotografii în care apare în tot feul de ipostaze provocatoare. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când artista a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare complet dezbrăcată în cadă, acoperându-și zonele intime cu multă spumă.

“De fiecare dată când ajung acasă, relaxarea mea preferată este o baie fierbinte. M-am îndrăgostit la prima vedere de o cadă superbă. N-am rezistat să nu o iau acasă și de atunci băile mele sunt adevărate momente de relaxare. Tu cum te relaxezi după o zi intensă?”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Fanii au rămas fără suflare și au asaltat-o pe artistă cu mii de aprecieri și comentarii.

"Ești irezistibila baby/ În toată splendoarea ... corpului tău, ești o ființă care place foarte mult și care are o priză enormă la noi publicul care te adoră !! / Ma relaxez cand te privesc / Port ilegal de frumusete te pup!! / " , au fost reacțiile fanilor la fotografia cu Loredana Groza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel