Loredana Groza, cu bustul generos la înaintare. Artista a făcut furori într-un costum de baie minuscul: „Ce frumusețe”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Loredana Groza, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Groza, instagram

Loredana Groza a ajuns din nou în centrul atenției. Vedeta a ridicat temperatura în termometre, după ce s-a fotografiat într-o ipostază incendiară. 

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 50 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Recent, artista s-a fotografiat pe nisipul fierbinte din Miami, într-un costum de baie minuscul. Fanii au rămas uimiți de cât de bine arată vedeta și i-au transmis numeroase complimente. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Ce părere are Iulia Albu despre Loredana Groza

Iulia Albu a uimit pe toată lumea cu afirmațiile făcute în ediția de aseară a emisiunii Poliția Modei, rubrica  ”Șocul României!”. Criticul de modă a analizat aparițiile șocante ale vedetelor, iar atenția a fost îndreptată către Loredana Groza.

Iulia Albu a comentat ținutele vedetelor alături de Giulia Nahmany, invitatul ediției de săptămâna aceasta. Criticul de modă a mărturisit că îi place stilul excentrial Loredanei Groza. De asemenea, aceasta a precizat că apreciază la ea atitudinea de care dă dovadă și faptul că le oferă femeilor din jur mai multă încredere în ele. 

Iulia Albu: „Este o femeie care desface picioarele”

''Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire'', a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel