Loredana Chivu se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Era să mor pe masa de operație"

Data publicării:
Loredana Chivu, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, sursa instagram

Loredana Chivu a mărturisit cu ochii în lacrimi că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Loredana Chivu trece prin momente cumplite. Fosta asistentă Tv a făcut dezvăluiri dureroase despre boala care o macină și care i-a pus viața în pericol. Blondina s-a întors recent din Dubai, acolo unde și-a petrecut ziua de naștere, iar acum aceasta a revenit pentru a-și rezolva problemele care nu-i dau pace.

Loredana Chivu, probleme de sănătate!

Invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, Loredana Chivu a făcut mărturisiri dureroase despre boala care o chinuie. Fosta asistentă TV a fost diagnosticată cu septicemie, boală care s-a agravat.

„Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, pe de Antena Stars.

Cazul Loredanei Chivu este unul grav, motiv pentru care medicii din România au refuzat să preia acest caz, motiv pentru care blondina caută ajutor la medicii din străinătate.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai spus Loredana Chivu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel