Loredana Chivu, operată de urgență. Cum se simte fosta asistentă TV: „Este una dintre cele mai grele și riscante operații”

Loredana Chivu, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, foto Instagram

Loredana Chivu a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe. 

Loredana Chivu se confruntă cu probleme de sănătate. Pe lângă diagnosticul de pre-diabet, fosta asistentă TV spune că medicii i-au mai descoperit o afecțiune, pentru care a avut nevoie urgentă de operație. Vedeta a mers în Turcia pentru această intervenție și spune că acum se simte bine și că urmează o perioadă de recuperare. 

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complex. Tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și, cumva, mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici. Chiar a fost decizia corectă pentru mine”,  a spus Loredana Chivu la Antena Stars, potrivit RomaniaTV.


„Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi, în România, și, cumva, așa s-a întâmplat și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie. Nu am avut dureri, cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație. Este una dintre cele mai grele și riscante operații”, a mai spus aceasta.

 

Loredana Chivu s-a îngrășat din cauza unei afecțiuni


Loredana Chivu traversează o perioadă dificilă din viața ei. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta asistentă TV a mărturisit că are intoleranță la insulină, motiv pentru care s-a îngrășat 5 kilograme. Loredana Chivu a precizat  că trebuie să țină un regim foarte strict, dar și să urmeze tratamentul pe care îl recomandă medicii.

„Am pus cam cinci kilograme pe mine. Le-am pus din cauza faptului că am toleranță la insulină. Această afecțiune înseamnă că poți depune grăsime în jurul abdomenului. Trebuie să urmezi un tratament, să ai un regim drastic, chiar și așa, am reușit să mă mențin la o greutate anume, dar să slăbesc, nu! Urmează să îmi fac o liposucție la un doctor foarte bun din Turcia”, a mărturisit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii Star News, de la Antena Stars. 

 

Care au fost primele simptome

Loredana Chivu a declarat că a pus câteva kilograme în plus și se balona foarte rău. Potrivit vedetei, acestea au fost primele simptome care au trimis-o la medic.

„Primele simptome ale mele au fost kilogramele în plus. Mă balonam excesiv. Toleranța la insulină este un fel de pre-diabet. Dacă nu ai grijă de tine, riști să faci diabet de tip 2, cel puțin eu. În cazul meu, risc să fac diabet de tip 2 și trebuie să țin un regim foarte strict”, a adăugat vedeta.

Drama neștiută a Loredanei Chivu


Loredana Chivu a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Mai exact, vedeta a pierdut sarcina și asta pentru că a fost agresată de fostul iubit. La doar câteva luni, din cauza stărilor pe care le avea și a loviturilor primite, ea a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

”Băiatul cu care eram atunci, pentru că nu s-a simțit confortabil, mi-a dat un cap în arcadă, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sânge. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată și la două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o altă traumă de-a mea.

Cred că a avut o legătură cu toate stările mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție”, a spus ea, în timpul unei emisiuni online. 

Fosta asistentă TV  a povestit că după o vizită la Mănăstirea Prislop unde se află înmormântat Arsenie Boca, aceasta a ajuns acasă, și-a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. Din nefericire, blondina nu a putut să ducă sarcina până la capăt. Cu toate astea, Loredana Chivu a precizat că își dorește în continuare să aibă copii și să-și întemeieze o familie. 

”Eram într-o relație, îmi doream copilul, îmi doresc copii de foarte mult timp, n-a fost să fie. Am fost la Arsenie Boca, iar când m-am întors fără să am cea mai mică impresie mi-am făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, am sunat doamna ginecolog, mi-a zis să iau niște pastile să prindă sarcina, a fost o mare fericire pentru mine și am zis că e de la Dumnezeu. Îmi doresc din toată inima mea nu unul, doi și poate chiar trei”, mai spune ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 31 mai 2022, 19:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience