Loredana Chivu, momente de PANICĂ. Blondina a fost jefuită într-o parcare: "Totul s-a întâmplat în zece minute"

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Chivu, momente de panică, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, momente de panică, sursa instagram

Loredana Chivu a trecut prin momente cumplite după ce a fost jefuită într-o parcare din Capitală.

Loredana Chivu a avut parte de un eveniment neplăcut chiar într-o parcare din centrul Capitalei. Blondina se afla alături de prietena ei Ana Mocanu. Cele două au fost victimele hoților. Totul s-a întâmplat când acestea se aflau într-o parcare, iar mașina blondinei a devenit ținta hoților.

Imediat după incident, Ana Mocanu și Loredana Chivu au apelat la numărul de urgență pentru a semnala tot ce s-a întâmplat. La scurt timp, oamenii legii au ajuns la fața locului, unde au început și primele investigații.

Loredana Chivu a declarat pentru Spynews că i-a fost furată geanta în care se aflau mai multe bunuri. Blondina are și primele suspiciuni despre posibilii hoți. Aceasta a menționat că suspectează niște indivizi care se aflau într-o mașină parcată lângă bolidul ei.

''Mi s-a furat geanta din mașină. În parcare, s-a întâmplat în cinci minute, când am intrat eu în farmacie. Bănuiesc și cine ar fi, pentru că era o mașină parcată lângă a mea. Sper să-i prindă pe făptași, pentru că aveam bunuri de valoare în geantă. Aveam 10.000 de ron, aveam parfumuri, bijuterii, cheile de la casă, acte medicale, două cutii mari de fiole pentru păr, iar geanta era una scumpă. Totul s-a întâmplat în zece minute'', a spus Loredana Chivu pentru Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel