Loredana Chivu, operată de urgență. Primele declarații, direct de pe patul de spital: "Aveți grijă de sănătatea voastră"

Data publicării:
Loredana Chivu
Descriere foto: Loredana Chivu

Ghinionul o urmărește în ultimii ani pe Loredana Chivu, aceasta confruntându-se, din nou, cu probleme grave de sănătate.

După ce începutul anului îi aducea Loredanei Chivu un inel de logodnă, în valoare de 90.000 de euro, cu ocazia zilei ei de naștere, iată că  că frumoasa blondină are acum parte de momente mai puțin plăcute. Discretă cu viața ei personală, aceasta declara la momentul logodnei: 

„Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă.(...) Ca orice femeie e normal că mă gândesc la nuntă, dar în momentul de față e exclusă această variantă pentru că eu consider că mai am multe de făcut înainte să fac vreun pas. Lucrurile vor veni toate la timpul potrivit, momentan lucrurile sunt foarte bine așa cum sunt, vreau să auzi asta din gura mea pentru că s-au spus tot felul de chestii și am zis, mie nu-mi plac etichetele. Până când nu o să mă vedeți măritată, și cu siguranță atunci o să vedeți tot evenimentul și așa mai departe, consider că ceea ce se întâmplă pe plan amoros în viața mea trebuie să țin pentru mine”, declara Loredana pentru Spynews.

Aveți grijă de sănătatea voastră

Din păcate, de această dată, Loredana a fost nevoită să își anunțe fanii despre un eveniment mai puțin fericit, și anume că a suferit o intervenție chirurgicală. Se pare că, de această dată nu a mai fost vorba despre o operație de înfrumusețare ci despre o intervenție de urgență la rinichi.

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare...tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine...revin curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a postat fosta asistentă tv, pe contul ei de Instagram.

 

Loredana Chivu, în lacrimi. Calvarul prin care a trecut la clinica de înfrumusețare: „nu au vrut să-mi cheme o Salvare ca să nu asocieze clinica cu mine, pentru că eram pe moarte”

 

Loredana Chivu, ghinion în lanț la capitolul sănătate

Se pare însă ca, fosta asistentă tv este urmărită de ghinion, în ultimii ani. După ce a pierdut o sarcină, în urma bătăilor primite de la fostul iubit, după un timp, aceasta a fost diagnosticată cu pre-diabet, dezvoltând și o intoleranță la insulină.

Vedeta luase în greutate câteva kilograme  și se balona foarte rău. Potrivit vedetei, acestea au fost primele simptome care au trimis-o la medic.

„Primele simptome ale mele au fost kilogramele în plus. Mă balonam excesiv. Întoleranța la insulină este un fel de pre-diabet. Dacă nu ai grijă de tine, riști să faci diabet de tip 2, cel puțin eu. În cazul meu, risc să fac diabet de tip 2 și trebuie să țin un regim foarte strict”, declara Loredana la vremea respectivă.

Operație riscantă în Turcia

Și de parcă toate aceste necazuri nu ar fi fost de ajuns, Loredana s-a văzut nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală destul de riscantă la o clinică din Turcia.

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complex. Tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și, cumva, mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici. Chiar a fost decizia corectă pentru mine”, declara la Antena Stars, frumoasa blondă.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel