Loredana Chivu, dans lasciv alături de Emil Rengle. Cum arată vedeta după ce s-a îngrășat mai multe kilograme VIDEO

Data publicării:

Loredana Chivu și Emil Rengle au încins internetul cu o filmare în care dansează.

Loredana Chivu și Emil Rengle au făcut senzație, pe rețelele de socializare, cu noul clip postat de dansator. În imagini, cei doi dansează lasciv, fosta dansatoare dând dovadă că nu a uitat mișcările care au consacrat-o. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Rengle (@rengle.now)

Loredana Chivu s-a îngrășat din cauza unei afecțiuni


Loredana Chivu traversează o perioadă dificilă din viața ei. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta asistentă TV a mărturisit că are intoleranță la insulină, motiv pentru care s-a îngrășat 5 kilograme. Loredana Chivu a precizat  că trebuie să țină un regim foarte strict, dar și să urmeze tratamentul pe care îl recomandă medicii.

„Am pus cam cinci kilograme pe mine. Le-am pus din cauza faptului că am toleranță la insulină. Această afecțiune înseamnă că poți depune grăsime în jurul abdomenului. Trebuie să urmezi un tratament, să ai un regim drastic, chiar și așa, am reușit să mă mențin la o greutate anume, dar să slăbesc, nu! Urmează să îmi fac o liposucție la un doctor foarte bun din Turcia”, a mărturisit Loredana Chivu, în cadrul emisiunii Star News.

Care au fost primele simptome

Loredana Chivu a declarat că a pus câteva kilograme în plus și se balona foarte rău. Potrivit vedetei, acestea au fost primele simptome care au trimis-o la medic.

„Primele simptome ale mele au fost kilogramele în plus. Mă balonam excesiv. Toleranța la insulină este un fel de pre-diabet. Dacă nu ai grijă de tine, riști să faci diabet de tip 2, cel puțin eu. În cazul meu, risc să fac diabet de tip 2 și trebuie să țin un regim foarte strict”, a adăugat vedeta.

Drama neștiută a Loredanei Chivu


Loredana Chivu a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Mai exact, vedeta a pierdut sarcina și asta pentru că a fost agresată de fostul iubit. La doar câteva luni, din cauza stărilor pe care le avea și a loviturilor primite, ea a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

”Băiatul cu care eram atunci, pentru că nu s-a simțit confortabil, mi-a dat un cap în arcadă, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sânge. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată și la două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o altă traumă de-a mea.

Cred că a avut o legătură cu toate stările mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție”, a spus ea, în timpul unei emisiuni online. 

Fosta asistentă TV  a povestit că după o vizită la Mănăstirea Prislop unde se află înmormântat Arsenie Boca, aceasta a ajuns acasă, și-a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. Din nefericire, blondina nu a putut să ducă sarcina până la capăt. Cu toatea astea, Loredana Chivu a precizat că își dorește în continuare să aibă copii și să-și întemeieze o familie. 

”Eram într-o relație, îmi doream copilul, îmi doresc copii de foarte mult timp, n-a fost să fie. Am fost la Arsenie Boca, iar când m-am întors fără să am cea mai mică impresie mi-am făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, am sunat doamna ginecolog, mi-a zis să iau niște pastile să prindă sarcina, a fost o mare fericire pentru mine și am zis că e de la Dumnezeu. Îmi doresc din toată inima mea nu unul, doi și poate chiar trei”, mai spune ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel