Loredana Chivu a vândut cartofi în piață: Voiam să vând roșii sau castraveți. Cartofii erau murdari

Data publicării:
Sursa foto: Loredana Chivu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Loredana Chivu, Instagram

Loredana Chivu a povestit despre copilăria ei, când a fost nevoită să își ajute părinții.

Loredana Chivu nu a avut o copilărie la fel de plină de lux, după cum arată viața ei din prezent. Vedeta spune că muncea alături de părinții ei pentru a face bani, chiar de la vârste fragede. Astfel, nu i-a fost niciodată rușine să recunoască faptul că a avut o perioadă în care a vândut chiar și cartofi la tarabă, alături de familia sa. Chiar dacă ea a lansat această informație în spațiul public, oamenii încearcă să o jignească cu acest lucru.

"Ei încearcă să mă jignească pe mine, prin faptul că am vândut cartofi în piață. Păi dacă eu am ieșit la televizor și am spus singură, cu gura mea, că am vândut cartofi în piață, cum crezi tu că poți să mă jignești cu lucrul ăsta, dacă eu îmi asum? Da ce e atât de grav? Din contră, eram fata aia mică, la 13 ani, cu părul blond, care vindea cartofi la tarabă. Și mă luptam cu sacii de cartofi, și ce crezi, îmi doream să nu vând cartofi, pentru că erau foarte murdari și tot timpul mă murdăream. Voiam să vând roșii sau castraveți. Câteodată luam sacii de cartofi pe care mi-i aducea tata, pentru că vindeau și ei la o tarabă, și mă duceam la ciușmea și îi spălam pe toți, ca să fie curați. Mie nu mi-e rușine că am muncit.", a spus Loredana Chivu, în cadrul unei emisiuni online.

Loredana Chivu a pierdut o sarcină

Loredana Chivu a trecut prin momente cumplite în urmă cu câțiva ani. Mai exact, vedeta a pierdut sarcina și asta pentru că a fost agresată de fostul iubit. La doar câteva luni, din cauza stărilor pe care le avea și a loviturilor primite, ea a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție.

”Băiatul cu care eram atunci, pentru că nu s-a simțit confortabil, mi-a dat un cap în arcadă, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sânge. O altă traumă a mea a fost faptul că eu atunci eram însărcinată și la două luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o altă traumă de-a mea.

Cred că a avut o legătură cu toate stările mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus că sarcina s-a oprit din evoluție”, a spus ea, în timpul unei emisiuni online. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel