Loredana Chivu a devenit ținta criticilor. Care este motivul pentru care fanii au taxat-o dur: "Doamne ferește, dezgustător"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Chivu, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, sursa instagram

Loredana Chivu surprinde de fiecare dată cu aparițiile provocatoare, însă de data aceasta fanii au răbufnit și au criticat-o dur.

Loredana Chivu este una dintre cele mai provocatoare apariții din showbizul românesc. Frumoasa blondină își surprinde fanii pe zi ce trece cu ipostaze și ținute care îți taie răuflarea. Mai mult decât atât, fosta asistentă TV este adepta operațiilor estetice și trece des prin cabinetul medicilor esteticieni, motiv pentru care nu ezită să își scoată în evidență noile arme din dotare.

Recent, blondina a publicat pe rețelele de socializare o fotografie într-un costum de baie minuscul, care a pus pe jar publicul masculin, însă un alt detaliu i-a nemulțumit pe fanii acesteia.

Fanii i-au transmis Loredanei Chivu că a exagerat cu operațiile estetice. De asemenea, aceștia au mai remarcat și bronzul exagerat, pentru care este posibil ca vedeta sa se confrunte cu probleme de sănătate în viitorul apropiat.

"Doamne ferește, dezgustător!, Cârnat prăjit, Doamne.. când nu stii să îți pui limite..", au fost câteva dintre comentariile fanilor, care s-au lăsat nemulțumiți de aspectul fizic al focoasei blondine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel