Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu asistenta TV: „Am trecut prin ce e mai rău”

Data publicării:

Loredana Chivu trece prin clipe grele. Vedeta a avut nevoie de urgență de îngrijirile medicilor. 

Loredana Chivu traversează o perioadă dificilă din viața ei. Asistenta TV a avut în ultima vreme nevoie de îngrijirile medicilor din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă nu a dezvăluit de ce a ajuns din nou pe patul de spital, aceasta le-a promis urmăritorilor din mediul online că le va dezvălui ce i s-a întâmplat. 


Aceasta a postat pe Instagram o fotografie de pe patul de spital, în care se poate observa că are o branulă la mână. 


Blondina spune că totul se întâmplă în viață cu un motiv, iar ea a avut câteva lecții de învățat din tot ceea ce a trăit în ultima perioadă. 


„Știu că nu am fost foarte activă, dar promit că revin...și cu lămuriri...cu putere și încredere în Dumnezeu o să fiu și mai bine decât înainte.


Am trecut prin ce e mai rau și am învățat și o lecție importantă pentru drumul vieții mele. Și am realizat cu adevărat care sunt oamenii care contează și mi-au fost alături”, a scris Loredana Chivu pe Instagram. 


În urmă cu doar câteva luni, Loredana Chivu a povestit calvarul prin care a trecut din cauza unei intervenții chirurgicale realizate într-o clinică de înfrumusețare. 


„Încep prin a spune că nu am venit să acuz pe nimeni, doar să-mi spun povestea. Pentru acuzații și pentru dreptate o să se ocupe justiția pentru că există un proces în curs. Povestea a început acum 4 ani când am luat hotărârea împreună cu patronul clinicii respective să-mi pun acea substanță. Mi s-a spus că acea substanță e non invazivă, nu este o operație în sine. Prima operație a avut loc chiar într-un birou al cabinetului pe care-l aveau atunci. Operația e filmată pe YouTube. Am avut un contract cu ei. Am lucrat mulți ani cu ei. Mă cunoșteam foarte bine cu ei, de aceea am avut încredere. Am fost asigurată de patron că substanța se capsulează, că o bagi cu o canulă și prin locul prin care o bagi, o și scoți, că nu se extinde în țesuturi. M-a afectat foarte tare psihic acest caz”, a spus Loredana Chivu la Acces Direct.

 

Loredana Chivu, în lacrimi. Calvarul prin care a trecut la clinica de înfrumusețate: „nu au vrut să-mi cheme o Salvare ca să nu asocieze clinica cu mine, pentru că eram pe moarte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel