Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Vedeta a fost găsită inconștientă

Data publicării:
Loredana Chivu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Loredana Chivu, sursa foto Instagram

Se pare că Loredana Chivu trece prin momente grele, artista a fost găsită de medici inconștientă în propria locuință. Ce a pățit fosta asistentă TV?

Se pare că Loredana Chivu se confruntă cu probleme mari de sănătate. Fosta asistentă TV a fost nevoită să cheme salvarea din cauza unei crize de rinichi. Aceasta a declarat că în momentul sosirii medicilor de pe ambulanță, era inconștientă. 


„A fost salvarea astăzi la mine. Am făcut o criză de rinichi. 4-5 ore am crezut că mor. La un moment dat am fost inconștientă, până când a ajuns salvarea”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews. 


Chiar în urmă cu câteva zile, frumoasa blondină a povestit despre starea ei de sănătate și despre boala de care suferă. 


„Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, pe de Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel