Lora vorbește despre DIVORȚ: Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine

Data publicării:
Sursa foto: Lora, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, Instagram

Lora a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Lora a avut o relația cu comediantul Dan Badea, iar dragostea acestora a ținut aproximativ doi ani, încheindu-se în 2014, printr-un divorț. Cântăreața a descris anul acela, ca fiind cel mai greu trăit de ea, iar divorțul a fost cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla. Mai mult, ruptura dintre cei doi se produsese deja din 2013, a mai spus artista.

"Eu ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014. A ținut un an căsnicia, a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt. Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată. Și din 2013.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit impact.

"Mariajul a eșuat din cauza…"

Artista spune că, în acea perioadă, muncea aproape non-stop, iar la un moment dat pur și simplu a clacat.

"Bineînțeles că nu a mers și din cauza mea. Mariajul a eșuat din cauza… vieții care așa a dus lucrurile. Am simțit la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bate. Energia mea era acolo. Filmam 14-15 ore. Eram terminată. Nu mai înțelegeam și nu mă mai emoționau copiii.", a mai declarat Lora.

Lora a spus din nou "DA"

Chiar dacă nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea iubi din nou, atât de repede, Lora l-a cunoscut pe Ionuț Ghenu, la aproximativ un an după divorț. Și el era proaspăt ieșit dintr-o relație, mulți oameni acuzând-o atunci pe artistă, pentru faptul că i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea. În ciuda zvonurilor, relația celor doi a rezistat, iar Lora va fi condusă, din nou, la altar. Vestea cea mare a fost dată chiar de Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris el, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel