Lora trece trece prin momente grele. Artista a transmis un mesaj trist: ”Cea mai grea zi din viața mea!”

Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Ziua de 26 ianurie este una neagră pentru Lora. În urmă cu doi ani, în această zi, artista și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. 

Durere fără margini în sufletul Lorei, care își plânge mama, mult prea devreme plecată. Vedeta a postat pe rețelele de socializare în care apare fericită lângă cea care i-a dat viață. Astăzi,  26 ianuarie, s-au împlinit doi ani de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Cuprinsă de tristețe și dor, Lora a transmis un mesaj dureros. 

”2 ani mama..și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea. ”, a scris Lora pe Instagram în dreptul clipului video postat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)

 

Care a fost cel mai mare regret al Lorei după moartea mamei sale

 

Artista a declarat că regretă extrem de mult faptul că a pierdut-o pe mama ei și că nu a apucat să se bucure de toate reușitele și de tot ce i-a pregătit viața, alături de ea.

 „Cel mai mare regret este că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora pentru Viva.
 

De asemenea, Lora a mărturisit că cea mai mare fericire a avut-o atunci când era copil și stătea la bunici. 

„La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a spus artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel