Lora, sfâșiată de durere. Mesaj cutremurător, în ziua în care mama ei și-ar fi serbat ziua de naștere

Data publicării:

A fost o zi tristă pentru Lora, care, în loc să-i spună „La mulți ani” mamei sale, a privit cu dor câteva fotografii rămase. Mama artistei s-a stins din viață anul trecut, în urma unei lupte crâncene cu o boală nemiloasă. Astăzi ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere.

Durere fără margini în sufletul Lorei, care își plânge mama, mult prea devreme plecată. Vedeta a postat pe rețelele de socializare în care apare fericită lângă cea care i-a dat viață și care astăzi ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere.


”Te-aș fi sunat să-ți spun „La mulți ani”…mi-e dor și doare”, a scris Lora în dreptul fotografiilor. 

 


Artista a ales și un fragment dintr-o poezie a maestrului Adrian Păunescu, prin care își arată dorul de mama ei. 

„«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…?”, a fost mesajul publicat de Lora.


Cea mai grea zi din viața artistei

Pe  26 ianuarie, s-a împlinit un an de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi. Cuprinsă de tristețe și dor, Lora i-a transmis un mesaj mamei sale, chiar de pe platoul de filmare. Aceasta a postat o fotografie cu ea, în dreptul căreia a scris că îi este foarte dor de mama ei și că își imaginează că aceasta se află în rai și o privește.

”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! #unanfaramama”, a scris Lora pe contul de Instagram, la începutul anului. 

 

Care a fost cel mai mare regret al Lorei după moartea mamei sale

 

Artista a declarat că regretă extrem de mult faptul că a pierdut-o pe mama ei și că nu a apucat să se bucure de toate reușitele și de tot ce i-a pregătit viața, alături de ea.

 „Cel mai mare regret este că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora pentru Viva.
 

De asemenea, Lora a mărturisit că cea mai mare fericire a avut-o atunci când era copil și stătea la bunici. 

„La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a spus artista pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel