Lora se mărită! Horia Brenciu a făcut marele anunț: „Nu am cum să vă spun asta„

Data publicării:
Sursa foto: Lora, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lora, instagram

Lora se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Horia Brenciu a făcut marele anunț. 

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, alături de Ionuț Ghenu. Cei doi nu au ajuns încă în fața altarului, deși relația lor este una extrem de solidă. Moticul, spune artista, ar fi faptul că ea și-a pus cariera pe primul plan și a amânat momentul. Acum, se pare că vedeta se pregătește să îmbrace rochia de mirească.

Marele anunț a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina sa de Facebook. Artista va veni în cadrul podcastului său, acolo unde va da mai multe detalii despre nuntă. Horia Brenciu a scris pe Facebook că artista și iubitul său, Ionuț Ghenu, au decis data la care vor deveni soț și soție. 

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris el, pe rețelele de socializare.

Cum a început relația cu Ionuț Ghenu


În 2014, Lora punea capăt mariajului cu Dan Badea. La un an distanță, presa exploda la aflarea veștii că Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu. Ionuț Ghenu era pe atunci iubitul Doiniței Oancea, iar cele două cupluri petreceau foarte mult timp împreună. După ce a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Lora face lumină și spune că lucrurile nu au stat deloc așa. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Ionuț Ghenu, dar și ce fel de relație a avut cu Doinița Oancea. 

 „Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora în podcastul de pe Youtube.


Condamnată de toată lumea că i-ar fi furat iubitul prietenei sale


La acea vreme, vedeta nici nu se putea bucura de noua sa relație, din cauza criticilor din jur. S-a spus că Doinița Oancea i-ar fi fost prietenă și că ea ar fi intervenit în relația acesteia. 
 

 „Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a dezvăluit Lora.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel