Lora s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Ce intervenție și-a făcut la gât: „A venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile”

Data publicării:

Lora a dezvăluit ca a apelat la medicul estetician pentru a scăpa de ridurile de pe gât.

Lora și-a schimbat aspectul fizic destul de mult în ultimii ani. Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la bisturiu pentru a-și contura chipul, vedeta spune că are o singură operație, pe care a repetat-o de câteva ori, la nas. Acum, vedeta dezvăluie că a apelat la medicii esteticieni și pentru a scăpa de ridurile de pe gât. Intervenția efectuată este una non invazivă, mai precis, este vorba de mezoterapie, o tehnică modernă care elimină ridurile nedorite și care presupune injectarea unor amestecuri de  substanțe la nivelul mezodermului

 „Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a spus Lora.

Chiar dacă procedura nu este una dureroasă și nici nu presupune intervenție chirurgicală, vedeta a rămas cu cîteva semne la nivelul gâtului, dar care vor trece în câteva zile. 


Și-a operat de 5 ori nasul


În urmă cu ceva timp, Lora a mărturisit că și-a operat nasul de 5 ori, în încercarea de a atinge perfecțiunea. 


"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc.", a declarat Lora, pentru revista Viva!

 

A renunțat la carne pentru o perioadă

 

Lora a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Spectacola, că a decis să elimine carnea de alimentație.

 
„Ca fiecare decizie pe care am luat-o de-a lungul vieții este pentru mine și pentru starea mea de bine. Nu este o decizie luată pentru a demonstra ceva sau pentru a-i face și pe alții din jurul meu să facă vreo schimbare. Am simțit că treptat pot face această schimbare și mă bucur că am găsit substitute care să-mi țină tonusul ridicat”, a declarat Lora pentru Spectacola.

 

Vedeta spune că i-a fost destul de ușor să se adapteze noilor reguli de alimentație și că a șimțit lipsa cărnii. 

„Eu nu sunt genul de persoană care să depindă de anumite alimente. Evident, mai am și eu pofte ocazional”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel