Lora merge la psiholog. De ce are nevoie vedeta de ajutorul terapeutului: „Suntem înconjuraţi de foarte mulţi oameni...”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a recunoscut că merge la psiholog. Cu ce a ajut-o terapia pe celebra cântăreață? 

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Anul 2021 a început cum nu se putea mai bine pentru vedetă. Aceasta prezintă emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTv, după ce Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate, vrea să își construiască casa visurilor sale alături de logodnicul ei și se pregătește să intre în lumea afacerilor împreună cu fratele ei. 


Chiar dacă are un succes imens pe plan muzical, dar și în mediul online, aceasta spune că are nevoie uneori de ajutorul terapetului, pentru a primi o părere obiectivă și pentru a se detașa de problemele de zi cu zi. 


„Da, când alegi să lucrezi într-un astfel de domeniu este chiar bine să mergi la terapeut. Suntem înconjuraţi de foarte mulţi oameni, de păreri şi de informaţii diferite. Prin urmare, uneori este necesar să ai parte de un punct de vedere obiectiv şi să te poţi detaşa”, a declarat Lora pentru Ok! Magazine.


Lora a decis să elimine carnea de alimentație. Artista are acum un meniu special și este foarte atentă la ceea ce consumă. 


„Am anunţat de curând faptul că am început să renunţ la carne. Aşa că aceasta ar fi principala schimbare în meniul meu. În general, sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, mă documentez şi la mine funcţionează, de exemplu, stilul de viaţă bazat pe intermitent fasting”, a adăugat artista. 


Cum arată meniul ei acum


„Nu am un meniu anume. Și nici nu aș vrea să vin să fac eu o listă a alimentelor pe care le recomand. Cred că toți cei care vor să facă o astfel de schimbare, trebuie să-și găsească combinațiile potrivite. 


În plus, pe lângă aceste combinații, am și o firmă care îmi trimite un meniu zilnic, care mă ajută să am grijă de ceea ce mănânc. 


Dacă cei care mă urmăresc sunt curioși de astfel de lucruri, oricum eu le mai povestesc pe live-urile pe care le fac pe conturile mele de Instagram sau Facebook”, a spus Lora, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel