Lora, mărturii cutremurătoare despre momentul în care și-a pierdut mama: „A murit cu mine și cu fratele meu de mână”

Data publicării:

Lora a trecut prin clipe grele, anul trecut, când mama ei s-a stins din viață. Cea care i-a dat viață se lupta de multă vreme cu o boală nemiloasă. 

A fost o luptă grea pentru Lora și familia ei. În 2013, mama vedetei primea un diagnostic crunt. Au urmat operații, tratamente dureroase și chimioterapie. Fără rezultat. Anul trecut, Lora își ținea mama de mînă pentru ultima dată. 

Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, artista a deschis subiectul despre pierderea mamei sale, deși îi este foarte greu să vorbească despre durerea simțită atunci, dar și despre dorul pe care îl trăiește în fiecare zi. 


"Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. O țineam de mână. Nu au fost locuri la spital, oricum. E o poveste foarte dură ca să o spun în emisiune. Am vrut doar să spun o mică parte din ea, pentru că am vorbit despre fratele meu și despre legătura care s-a creat și e mai puternică între noi doi din momentul ăla. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și abia aștept să o facem pe mama mândră", a povestit Lora  la Pro TV.


Cea mai grea zi din viața artistei

Pe  26 ianuarie, s-a împlinit un an de când cea care i-a dat viață a plecat dintre noi. Cuprinsă de tristețe și dor, Lora i-a transmis un mesaj mamei sale, chiar de pe platoul de filmare. Aceasta a postat o fotografie cu ea, în dreptul căreia a scris că îi este foarte dor de mama ei și că își imaginează că aceasta se află în rai și o privește.

”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! #unanfaramama”, a scris Lora pe contul de Instagram, la începutul anului. 

 

Care a fost cel mai mare regret al Lorei după moartea mamei sale

 

Artista a declarat că regretă extrem de mult faptul că a pierdut-o pe mama ei și că nu a apucat să se bucure de toate reușitele și de tot ce i-a pregătit viața, alături de ea.

 „Cel mai mare regret este că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora pentru Viva, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel