Lora dezvăluie detalii despre NUNTĂ. Unde va avea loc marele eveniment și cine vrea artista să urce pe scenă

Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Lora a anunțat faptul că anul acesta se va căsători și a dezvăluit cine ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Chiar dacă artista a trecut printr-o perioadă foarte grea în 2014, când era nevoită să depășească momente de cumpănă în căsnicia de pe vremea aceea, cântăreața va fi condusă din nou spre altar. Aceasta a făcut anunțul cel mare în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, unde a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Unde își face Lora nunta

Artista a dezvăluit chiar și unde planifică să-și facă nunta la vară.

"Vreau să-mi fac nunta pe lângă Craiova. E o super cramă acolo." , a continuat aceasta. 

Cum a câștigat Lora primii ei bani

Cântăreața a vorbit și despre cum a făcut primii ei bani, atunci când a ajuns în Bucureși. Totul a plecat de la o provocare, povestește artista, provocare pe care a câștigat-o foarte ușor. 

"Știi cum am făcut eu primii bani când am ajuns în București? 300 de euro am făcut cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am zis că n-are nicio șansă și am făcut duel cu el. Cel mai bun organ al meu e ficatul.", a dezvăluit Lora.

Lora a apelat la terapie

Chiar dacă este o persoană pozitivă, mereu cu zâmbetul de buze, momentele grele din viață nu au ocolit-o pe artistă. Cea mai recentă dramă prin care a trecut a fost moartea mamei ei, când Lora a suferit foarte mult.

„Sunt o persoană foarte sensibilă, dar căreia nu îi este frică să cadă. Cred cu tărie că Dumnezeu a pus o inimă sensibilă în pieptul meu, dar mi-a dat o minte puternică și un corp la fel! Lumea mă întreabă des dacă fac sport, dar sportul meu este să mă țin bine pe picioare și să duc, cu verticalitate, tot ceea ce vine: fie bune, fie rele.

„Mi se pare obligatoriu să faci asta când lucrezi într-un astfel de domeniu și când ești înconjurat de atât de mulți oameni și auzi atât de multe păreri… Nu mai știi ce e real și ce nu. Ai nevoie de un om imparțial, obiectiv, care, contra unei sume modice, îți spune adevărul”, a declarat Lora pentru Viva

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel