Lora, despre secretul unei relații de lungă durată. Vedeta vrea să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară

Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora și Ionuț Ghenu, sursa foto Instagram

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de 7 ani. Ce spune vedeta despre secretul unei relații de durată?

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de peste 7 ani de zile și sunt un exemplu pentru multe cupluri din România. Chiar dacă relația lor a fost adesea pusă sub semnul întrebării, cu timpul au demonstrat tuturor că au găsit rețeta fericirii în relație. 


Lora a dezvăluit care este scecretul lor pentru o relație de lungă durată:


”Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ”non-stop”. Adocă, în ani de relație normală de câteva ore pe zi împreună, depășim cu foarte mult cifra 7. Cum? Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veiți fi meniți să fiți împreună”, a mărturisit Lora pe pagina sa de Instagram.


Lora vrea să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Chiar dacă sunt împreună de peste 7 ani, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Vedeta spune că își dorește ca acest eveniment important să aibă loc în viața lor, dar spune că încă nu a găsit momentul potrivit. 


 „Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi. Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac”, povestea Lora.

 

Lora s-a iubit timp de doi ani de zile cu Dan Badea: „Vă rog să mă iertați că am divorțat”


Lora și Dan Badea, poveste de dragoste cu năbădâi. Doar doi ani a durat căsnicia lor. Artista spune că un an a fost absentă din căsnicie deoarece era foarte preocupată de proiectele profesionale. 


„În 2014 eram căsătorită din 2012. Măritișul a ținut un an, bine… a mai fost un an așa de… greu. Era pe final și era de mult. Ajungeam acasă și dormeam în principiu. Marți o luam de la capăt. Un an de zile a fost așa. Vă rog să mă iertați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine. Un an de zile în care nu cred că a știut omul cine am devenit, ce se întâmpla pe la cântări. Au început să vină multe lucruri dintr-odată”, a declarat Lora în podcastul lui Cătălin Măruță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel