Lora, despre cel mai dificil moment al vieții ei: „Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur și simplu m-am transformat”

Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Lora a dezvăluit cu lacrimi în ochi care a fost cea mai mare suferință prin care a trecut de-a lungul vieții. 

Lora este o artistă îndrăgită de multă lume, dar puțini oameni cunosc drama prin care aceasta a trecut în urmă cu un an și jumătate. Artista a pierdut cea mai dragă ființă din viața ei, iar asta a rănit-o profund. Mama Lorei s-a stins din viață din cauza cancerului la sân, iar acest eveniment tragic a făcut-o să fie și mai puternică. 


„Am atins un prag al durerii atât de mare, încât pur și simplu m-am transformat. Mi s-a transformat tot: minte, spirit, cum vorbesc, cum mă exprim, nu mai am «grețuri», ca să spun așa.


Mama mea a fost o ființă foarte sensibilă, hipersensibilă. După ce-a murit tata, nu și-a mai refăcut viața, l-a iubit foarte mult. (…) Pe lângă faptul că erau foarte inteligenți, erau și foarte frumoși”, a povestit Lora în podcastul găzduit de Cătălin Măruță pe Youtube. 


Mama artistei a început să aibă primele simptome pe când Lora era la liceu. Vedeta regretă enorm că nu a știut de atunci cum își poate ajuta mama și au ajuns la medic mult prea târziu. Lora a dezvăluit că cea care i-a dat viață a fost operată în Turcia dar la cinci ani distanță, boala a recidivat, iar atunci a fost prea târziu pentru a mai putea face ceva. 


„Din perioada liceului, mama se plângea de junghiuiri la sân. Dacă aș fi știut, dacă aș fi avut informația ar fi fost altceva. Asta a fost durerea mea și a fratelui meu, faptul că ea nu a fost fericită. A avut o viață grea. A fost fericită în ultimii ani, când am adus-o mai aproape de mine. 


A fost operată în Turcia, în aceeași perioadă am avut și eu o intervenție, tot în Turcia. Când au început să apară din nou simptome, la cinci ani, în aceeași zonă, mama n-a zis. N-a vrut să mă îngrijoreze. Am început radioterapia, pentru că boala recidivase”, a mai spus artista. 

 

Lora a fost implicată într-un accident grav de mașină în urmă cu 16 ani: „Am și acum o bucățică de sticlă în bărbie”

 

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…

Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost Ok. Am reușit să trec peste traumă. Am venit la București ca o fugă, am lăsat în urmă tot. Am plecat la București cu bani de drum, undeva la 50 de lei, o geacă de piele împrumutată și un pachet ieftin de țigări. O perioadă am stat pe la prieteni”, a povestit Lora, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel