Lora, decizie IMPORTANTĂ în viața ei. Ce schimbare radicală a făcut artista: "Urați-mi noroc"

Data publicării:

Lora a făcut o schimbare radicală în viața ei. Artista a dezvăluit ce decizie a luat.

Lora  s-a hotărât ca în noul an să facă câteva schimbări radicale în viața ei. Chiar dacă acest lucru nu este ușor la început pentru artistă, aceasta este convinsă că vrea să facă acest pas, astfel că Lora a decis să se facă vegană.

Căntăreața a luat această decizie, deoarece își dorește să aibă un stil de viață mai sănătos. Artista va trebui să renunțe la toate produsele care provin de la animale, tocmai de aceea dietele vegan sunt pe bază de plante.

Lora s-a hotărât să se facă vegană!

Deși este conștientă de faptul că nu-i va fi ușor, Lora se consideră o femeie puternică și stie că va reuși să facă față acestei schimbări radicale. Mai mult decât atât, Lora și-a rugat și fanii să îi fie alături și să o încurajeze în acest proces.

''Astăzi este prima zi din încercarea mea de a deveni vegană. Urați-mi noroc!'', a spus Lora într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Lora nu este singura vedetă care a făcut această schimbare în viața ei. Printre ele se numără și clebrități internaționale precum Miley Cyrus, Ariana Grande, Pamela Anderson, dar și vedete din România. Una din ele este Andreea Raicu, care a decis să își schimbe stilul de viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel