Lora, cu formele la vedere. Fotografia care a tăiat respirația fanilor

Data publicării:

Lora s-a pozat într-o ținută care a tăiat respirația fanilor.

Lora este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează mereu poze, ce îi pun vedetei formele în evidență. De dată aceasta, artista a ales să îmbrace un halat alb, de satin, care i-a lăsat la vedere bustul generos. Acesta nu a fost singurul detaliu care a stârnit atenția fanilor, pentru că și în partea de jos a pozei, Lora a renunțat la inhibiții.

"Adu-mi aminte să te uit.", este textul scris de vedetă alături de poză, text ce face referire la cea mai nouă piesă a ei.

Lora urmează să se căsătorească

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. Chiar dacă artista a trecut printr-o perioadă foarte grea în 2014, când era nevoită să depășească momente de cumpănă în căsnicia de pe vremea aceea, cântăreața va fi condusă din nou spre altar. Aceasta a făcut anunțul cel mare în podcastul "Lucruri Simple" cu Horia Brenciu, unde a dezvăluit și ce artiști ar vrea să-i cânte la marele eveniment.

"Mi-aș dori foarte tare să-mi vină Zdop și Zdup la nuntă. Eu îl iubesc pe Roman. Am avut o petrecere la casa noastră de discuri, la Universal Music, unde am consumat "suc de struguri" și, la un moment dat, au cântat cei de la Zdop și Zdup și când i-am văzut pe scenă, m-am dus în fața scenei singură și mi-am înfipt tocurile în pământ, în fața scenei, ca să nu mă dezechilibrez.. eram bine. După ce și-au terminat concertul, i-am urmărit ca să fac poze cu ei.

Îmi doresc mulă lume să-mi cânte la nuntă. Dacă aș alege un artist internațional ar fi Ed Sheeran.", a dezvăluit Lora, în podcastul lui Horia Brenciu.

Cum a câștigat Lora primii ei bani

Cântăreața a vorbit și despre cum a făcut primii ei bani, atunci când a ajuns în Bucureși. Totul a plecat de la o provocare, povestește artista, provocare pe care a câștigat-o foarte ușor. 

"Știi cum am făcut eu primii bani când am ajuns în București? 300 de euro am făcut cu un băiat care a încercat să mă îmbete și i-am zis că n-are nicio șansă și am făcut duel cu el. Cel mai bun organ al meu e ficatul.", a dezvăluit Lora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel