Lora, BOALA care i-a schimbat complet alimentația: „Nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc”

Data actualizării: | Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a vorbit despre diagnosticul primit recent.

Lora a făcut mai multe experimente alimentare în ultimii ani. O perioadă a renunțat la carne și încerca să mănânce cât mai sănătos posibil. Cu toate astea, vedeta spune că se umfla, chiar și fără să mănânce. Recent, vedeta a fost diagnosticată cu intoleranță la gluten, ceea ce înseamnă că trebuie să scoată din dietă toate alimentele care conțin gluten, cum ar fi pâinea, cerealele și orice produs care conține grâu. 

„Am descoperit recent că am o intoleranță la gluten, de care nu am știut, dar de când evit să mănânc ce nu trebuie am început să mă desumflu, căci la un moment dat nu înțelegeam de ce mă umflu fără să mănânc. Se pare că am o alergie la gluten. Completez cu suplimente lipsurile de minerale și de vitamine pe care le-am descoperit și mă simt mult mai bine!”, a declarat Lora pentru Click. 

De Paște, artista și-a preparat mâncăruri pe bază de proteine, cum ar fi ouăle umplute, dar spune că nici salata de boeuf nu lipsește niciodată de pe masa ei.

„Salată de boeuf! Eu sunt genul care e obișnuit și cu piftia, răcitura! Am să fac răcitură și ouăle alea umplute cu pate de ficat”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Și Giulia Anghelescu are intoleranță la gluten


Invitată în platoul emisiunii ”TeoShow”, Giulia Anghelescu a dezvăluit că să se confruntă cu intoleranța la gluten. Artista a mărturisit că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza acestei afecțiuni. 

Totul a început în urmă cu câțiva ani, când Giulia a constatat că are reacții alergice atunci când mănâncă alimente care conțin gluten, iar în urma investigațiilor i s-a confirmat faptul că are intoleranță. 

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a spus Giulia Anghelescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel