Lora, amănunte neștiute din relația cu Ionuț Ghenu: „Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam”

Data publicării:
Lora și Ionuț Ghenu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora și Ionuț Ghenu, sursa foto Instagram

Lora și Ionuț Ghenu sunt într-o relație de șase ani, iar povestea lor de iubire este demnă de un scenariu de film. Cum a început totul între cei doi?

Chiar dacă la început relația lor a fost văzută cu ochi răi, în timp oamenii au realizat cât de mult se iubesc și au început să îi simpatizeze. Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar artista visează la o familie numeroasă alături de iubitul ei. Chiar dacă Ionuț a cerut-o de soție, cei doi nu au apucat încă să ajungă în fața altarului. 


„A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.


Apoi, fiind tot pe drumuri împreună prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el. Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a spus Lora pentru viva.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel