Lora a răbufnit. Vedeta le-a explicat tuturor de ce a plecat singură în vacanță: „Bărbatul de lângă tine dacă nu îți "permite..."

Data publicării:

Lora a explicat pe rețelele de socializare de a luat decizia de a pleca singură în vacanță.

Lora și-a făcut bagajele acum câteva zile și a plecat singură la mare. Chiar dacă vedetei i s-a părut a fi o decizie cât se poate de înțeleaptă, în această perioadă aglomerată, fanii nu au interpretat la fel gestul făcut de artistă. Așadar, în acest timp, toată lumea s-a întrebat de ce artista a ales să plece singură și să se cazeze la „un hotel de cinci stele”, după cum chiar ea spunea recent, și nu și-a dorit ca logodnicul ei să o însoțească, așa cum bărbatul face de obicei. Faptul că internauții au interpretat greșit gestul făcut de aceasta a enervat-o însă la culme pe artistă, care s-a decis să pună capăt tuturor zvonurilor și să clarifice situația.

„1 - Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este "egoistă". Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți "permite"..sau nu înțelege..nu te merită. 2 - Rog "îndrăgostiții" care depăşesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniştiți pentru că eu sunt într-o relație. Şi dacă aş fi fost singură, nu m-aş întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi.”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Fratele Lorei, la un pas de moarte: „Amintirea asta îmi vine des”. Artista nu poate trece peste incident

Ce le spunea Lora fanilor recent, despre plecarea sa

În urmă cu doar câteva zile, vedeta a postat un mesaj pe Instagram, care foarte multor oameni li s-a părut ciudat, în care spunea faptul că s-a hotărât să plece singură într-o vacanță de cinci stele. Aceasta spunea pe atunci faptul că are nevoie de câteva momente de pauză, pentru a-și reîncărca bateriile pentru proiectele ce urmează. Totuși, blondina nu a justificat atunci motivul pentru care Ionuț Ghenu nu o însoțește în escapadă, motiv care a stârnit numeroase zvonuri în mediul online.

„Știți ce trebuie să facă o femeie din când în când?! Să petreacă puțin timp singură la un hotel de 5 stele. Când ai o perioadă agitată, cu mult stres și simți că ești „low battery”, ia-te de mână și mergi câteva zile într-un loc prețios. Meriți.”, le-a transmis artista fanelor sale, pe contul personal de Instagram. 

Lora a pierdut o colaborare internațională, din cauza iubitului gelos: ”Omul chiar m-a admirat foarte mult”

 

 

De ce a amânat artista nunta cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu aveau în plan să spună „Da” în fața stării civile anul acesta, după cum chiar artista anunța în urmă cu ceva timp. Însă, se pare că pasul cel mare nu va avea loc prea curând. Chiar dacă fanii așteptau să audă vești bune cu privire la marele eveniment, artista i-a dezamăgit pe toți când le-a spus faptul că nunta se amână. Motivul invocat de ea este războiul, care a afectat-o foarte mult pe plan emoțional. De asemenea, Lora spune că mai există câteva planuri importante la care a renunțat tot din cauza acestei tragedii.

‘’M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la Antena Stars, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel