Logodnicul Ramonei Bădescu a făcut închisoare. Pentru ce a fost acuzat Fabio Cali: „Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Bădescu și Fabio Cali, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Bădescu și Fabio Cali, sursa foto Instagram

Fabio Cali, bărbatul care i-a furat inima Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia. 

După ce a ținut totul ascuns, Ramona Bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Fabio Cali este un bancher și om de afaceri din Italia. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, de care spune că s-a îndrăgostit de la prima vedere. 


Abia acum s-a aflat că Fabio Cali a făcut închisoare în Italia pentru inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro. Omul de afaceri a reușit să demonstreze că este nevinovat abia după 8 ani. Timp în care a stat în închisoare, în condiții greu de imaginat. 


„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a dezvăluit Fabio Cali pentru informazione.it


Logodnicul Ramonei Bădescu spune că toată lumea suferea extrem de mult din cauza condițiilor. Celulele erau supra-aglomerate, iar deținuții stăteau închiși și câte 22 de ore, fără să poată ieși la aer. 


„Au fost relații civilzate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți pentru că sufereau și ei din cauza acelorlași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, 'oferă' condiții extrem de grele. Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar celulele sunt supra-aglomerate”, a mai spus logodnicul Ramonei Bădescu.


Fabio Cali a fost achitat de toate acuzațiile abia în anul 2013. S-a dovedit că tranzacțiile considerate suspecte erau, de fapt, 'investiții legale și normale, fără o natură ilicită', făcute chiar cu acordul conducerii băncii din Roma. 


Toate bunurile confiscate i-au fost date înapoi bancherului, dar spune că i-au afost aduse pagube morale, atât lui cât și familiei sale. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel