Logodnicul Andei Adam, război cu fosta soție. Eudor Yosif Mohaci a fost nevoit să apeleze la autorități

Data publicării:
Anda Adam și Yosif Mohaci, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam și Yosif Mohaci, sursa foto Instagram

Iubitul Andei Adam scandal de proporții cu fosta soție. De ce a apelat bărbatul la ajutorul autorităților?

Anda Adam trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de Eudor Yosif Mohaci. Ba mai mult vedeta a fost cerută în căsătorie și bat clopotele de nuntă deja pentru cei doi. Anda Adam a ieșit recent din căsnicia cu Sorin Nicolescu, cu care are o fetiță superbă. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Yosif. 


Bărbatul a mai fost căsătorit în trecut și are o fetiță. Eudor Yosif Mohaci a apelat la ajutorul autorităților atunci când fosta soție nu a vrut să îi dea fetița pentru a petrece câteva zile de relaxare împreună, potrivit spynews.ro


Instanța a hotărât, potrivit sursei citate mai sus că Yosif își poate lua fetița pentru câteva zile, iar fosta soție este obligată să achite cheltuielile de judecată. 


Anda Adam, în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie: „A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”


„Mi-a pregatit o vacanță surpriză unde mi-a facut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit că ar fi superb, odata ajunși acolo, să facem și o ședința foto, este foarte instragamabil locul”, a spus Anda Adam într-un interviu.


Anda Adam a dezvăluit și cum a pus iubitul ei totul la cale, fără ca ea măcar să bănuiască ce surpriză o va aștepta. Artista nu credea vreodată că va mai trăi un astfel de moment.


”El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatite; s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui”, a dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel