Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi, în fața fanilor. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său

Data publicării:

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său, care au decedat. Prezentatorul TV  nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Liviu Vârciu nu mai are deja nevoie de niciun fel de prezentare. Acesta este cunoscut în toată țara, cât și în străinătate, datorită charismei sale deosebite și al simțului umorului bine dezvoltat. Cu toate astea, în spatele glumelor se ascunde un om extrem de sensibil, cu o poveste de viața tristă. Recent, prezentatorul Tv a avut parte de un moment emoționant, în cadrul  show-ului ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a fost pregătită de ziua lui. 

 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu și Nea Marin au o relație specială de mulți ani. Mai mult decât atât, artistul îl consideră pe acesta părintele său. În cel mai recent episod difuzat pe Antena 1, Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi și a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său, care au decedat. Fratele artistului s-a stins în urma unui accident rutier, iar tatăl său a murit anul trecut. 

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a mărturisit Liviu Vârciu la TV.

 

Si Nea Mărin îl consideră pe Liviu Vârciu băiatul său. Cu lacrimi în ochi, acesta a mărturisit că Liviu Vârciu este un băiat extraordinar și că se cunosc de 12 ani. 

”E un băiat extraordinar, mie îmi place foarte mult de el. Avem 12 ani de când suntem împreună. Lumea ne iubește așa. Dar noi, în realitate, suntem ăștia”, a spus Marin Barbu, cu lacrimi în ochi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel