Liviu Vârciu, prima apariție la TV cu trupa L.A. Cum arăta artistul în urmă cu 30 de ani

Data publicării:

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. În urmă cu foarte mulți ani, acesta făcea senzație cu trupa L.A.

Liviu Vârciu se bucură de un succes imens în lumea televiziunii. Recent, acesta a decis să se lanseze și pe Yotube, așa că și-a făcut propriul canal. Liviu Vârciu le-a făcut un cadou fanilor și le-a arătat o casetă video din urmă cu 30 de ani, de pe vremea când acesta se lansa cu trupa L.A. Liviu este de nerecunoscut, iar fanii au fost foarte încântați să revadă acele momente. 


„Am găsit o casetă cu prima mea emisiune pe care am avut-o acum mulți ani, cred că sunt 30 de ani. Eram cu colegii la un canal tv din Constanța. Voiam să vi-l arăt și să vedeți și voi ce față aveam”, a spus Liviu Vârciu pe canalul său de Youtube. 

 


„Timiditatea vârstei... frumusețea inocenței... visarea adolescentului....FRUMOS”, „Așa începe totul! Ce copilaș erai, Liviule! Și ce evoluție ai avut în timp!”, „Frumușel foc de când eram copilă, cred că toate fetele vorbeau cât de frumușel e Liviu de la L.A, pe atunci nu conta vocea, ci versurile și frumusețea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel