Liviu Vârciu nu a avut bani să îi plătească actorii din filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”: „Au muncit gratis”

Data publicării:
Film „Zăpadă, ceai și dragoste”, captura foto Youtube/ sursa Liviu Vârciu
Descriere foto: Film „Zăpadă, ceai și dragoste”, captura foto Youtube/ sursa Liviu Vârciu

Liviu Vârciu spune că nu i-a plătit pe actorii din filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”. De ce au muncit pe gratis cei din distribuție?

Liviu Vârciu și-a îndeplinit cel mai mare vis pe care l-a avut vreodată și după multă muncă, a reușit să lanseze propriul său film, „Zăpadă, ceai și dragoste”. Din distribuție au făcut parte nume grele din industria cinematografică din România, dar și vedete din sfera muzicală. 


Liviu Vârciu a dezvăluit că nu i-a plătit pe actorii care au interpretat rolurile, dar le va trimite câte un cadou special de sărbători. 


„În primul rând nu pot decât să fiu încântat că mi-am văzut visul împlinit. Apoi, trebuie să le spun tuturor celor din distribuţie un imens multumesc, fiindcă oamenii aceia au muncit doar din pasiune faţă de profesia lor. Au muncit gratis, doar cu inima deschisă. Nu am apucat să le plătesc nimic. De sărbători trebuie să le trimit câte un imens cadou pentru tot ce au făcut pentru succesul acestui film”, a precizat Liviu Vârciu pentru impact.ro.


Liviu Vârciu susține că atunci când a pornit la drum cu realizarea filmului său a realizat că nu va avea bani să îi plătească pe actori, așa că a apelat la persoanele pe care le cunoștea deja și care îi erau buni prieteni. Aceștia au fost înțelegători, ba mai mult au fost implicați și devotați proiectului românesc. 


„Nu am găsit la acel moment bani pentru cei din distribuţie. Însă asta înseamnă să ai prieteni buni. Am vorbit cu fiecare dintre ei atunci când am pornit la drum. Mi-am dorit să am un mixt în distribuţie, şi actori profesionişti, şi oameni care nu au avut niciodată de-a face cu aşa ceva. Aşa au apărut un Pepe, un Alex Velea, un Dan Negru. Pe lângă un Cosmin Seleşi, Paula Chirilă sau Angel Popescu. Cu toţii au fost extrem de deschişi ideii şi m-au ajutat cât de mult au putut. Se şi vede din munca finală. M-am consultat în aproape toate deciziile luate cu regizorul Cătălin Bugean şi am luat hotărârile de comun acord”, a adăugat artistul.


Liviu Vârciu a dezvăluit că filmul său va avea și o a doua parte. În prezent, „Zăpadă, ceai și dragoste” poate fi urmărit pe Netflix, iar lansarea în cinematografe s-a bucurat de un real succes. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel