Liviu Vârciu, mesaj NEAȘTEPTAT despre conflictul dintre Ucraina și Rusia. Ce le-a transmis fanilor: "Bate războiul la ușă"

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram

Liviu Vârciu le-a transmis fanilor un mesaj neașteptat despre războiul dintre Ucraina și Rusia.

De când a început războiul dintre Ucraina și Rusia, tot mai multe vedete au sărit în ajutorul celor refugiaților ucraineni și toată lumea vorbește despre situația cu care se confruntă Ucraina. Printre cei care și-a exprimat părerea despre conflictul dintre cele două țări se numără și Liviu Vârciu. Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că, privind la tot ce se întâmplă acum, ar trebui să ne dăm seama cât de fericiți eram, de fapt, când ne plângeam de lucruri mărunte.

Totodată, Liviu Vârciu i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață și să lase în urmă toate problemele, că nu se știe niciodată când vine o asemenea catastrofă peste noi. 

"Bă nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti. Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!", le-a transmis Liviu Vârciu fanilor din mediul online.

Ioana Năstase, gestimpresionant pentru refugiații din Ucraina

Mii de refugiați au ajuns în România după ce au fugit din calea războiului dintre Ucraina și Rusia. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedetele au sărit în ajutorul refugiaților. Printre acestea se numără și Ioana Năstase, astfel că a adăpostit în locuința sa de la Constanța, trei mămici, cu trei copii.

''Mi-aș dori ca toți oamenii care au posibilități să facă acest lucru deoarece este dureros ceea ce se întâmplă. Am primit un telefon de la un fost vecin acum câteva seri, băiatul era voluntar și mi-a trimis un filmuleț. În momentul în care am văzut acel filmuleț, a doua zi la ora opt m-am urcat în mașină și am mers în Vamă, ce-am văzut...m-a îngrozit. Trebuia să ma înscriu pe o listă și după o zi m-au sunat că mi-au găsit 3 copii, cu 3 mămici.

La Constanța am grijă de ei, acum o oră am mers să le iau ce le trebuie. Băiatul meu i-a dus un pătuț celui mic. Eu mă ocup de tot, ei sunt foarte speriați. Foarte multă durere, când mă văd, mă strâng în brațe și plâng'', a declarat Ioana Năstase în exclusivitate la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel