Liviu Vârciu își serbează astăzi ziua de naștere. Ce vârstă împlinește prezentatorul TV: ''Pe vremuri făceam petrecere cu 15 fete”

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram

Sărbătoare mare în familia lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV  își sărbătorește astăzi ziua de naștere. 

Liviu Vârciu este unul dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Astăzi, prezentatorul TV  a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. Cu această ocazie specială, Liviu Vârciu a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta le-a mărturisit fanilor săi că, în trecut, își sărbătorea ziua cu multe domnișoare în jrului său, dar acum situația s-a schimbat și o are doar pe Anda Călin. 

''Pe vremuri de ziua mea făceam petrecere cu 10-15 fete și 4 fermecați, după ani și ani, la 41 de ani fac petrecere cu o singură fată. Mulțumesc, iubirea mea!'', a declarat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Cum l-a surprins Anda Călin pe Liviu Vârciu

Iubita prezentatorului TV l-a surprins chiar la miezul nopții cu o urare specială, dar și cu un tort. Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Cei doi sunt împreună de cinci ani, însă nu mai e un secret că, în 2018, au fost despărțiți vreme de patru luni, din cauza neînțelegerilor.

Recent, Anda Călin a vorbit despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. Potrivit acesteia, lucrurile merg foarte bine între ei, însă există și momente în care au discuții mai aprinse.

Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a spus Anda Călin pentru playtech.ro

 

Liviu Vârciu, mesaj NEAȘTEPTAT despre conflictul dintre Ucraina și Rusia

De când a început războiul dintre Ucraina și Rusia, tot mai multe vedete au sărit în ajutorul celor refugiaților ucraineni și toată lumea vorbește despre situația cu care se confruntă Ucraina. Printre cei care și-a exprimat părerea despre conflictul dintre cele două țări se numără și Liviu Vârciu. Prezentatorul TV le-a mărturisit fanilor că, privind la tot ce se întâmplă acum, ar trebui să ne dăm seama cât de fericiți eram, de fapt, când ne plângeam de lucruri mărunte.

Totodată, Liviu Vârciu i-a sfătuit pe fanii săi să se bucure de viață și să lase în urmă toate problemele, că nu se știe niciodată când vine o asemenea catastrofă peste noi. 

"Bă nu e normal ce se întâmplă. Nu e normal să fie unu nebun și să mă țină în stresul ăsta. Acum vă dați seama că noi chiar nu aveam nicio problemă și că eram fericiti. Acum, când bate războiul la ușă, realizăm ce viață frumoasă aveam noi, de fapt. Urăsc ceea ce se întâmplă. Hai să fim optimiști, o să fie bine!", le-a transmis Liviu Vârciu fanilor din mediul online.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel