Liviu Vârciu, escapadă romantică după ce s-a vindecat de coronavirus. Cum a surprins-o pe Anda Călin

Data publicării:
Liviu Vârciu, instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, instagram

Imediat după ce s-a vindecat de coronavirus, Liviu Vârciu a plecat într-o escapadă romantică cu Anda Călin, pe care a surprins-o într-un mod neașteptat.

Liviu Vârciu a trecut prin momente neplăcute, după ce a fost diagnoticat cu COVID-19. Momentele petrecute în carantină au fost unele foarte dificile pentru Liviu Vârciu, mai ales că acesta a contractat virusul chiar de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare la vremea respectivă.

Liviu Vârciu, escapadă romantică alături de Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, rodul iubirii lor fiind chiar fetița pe care aceștia o au împreună. Imediat după ce a ieșit in carantină, Liviu Vârciu și-a luat partenera de viață și au plecat la munte, într-o escapadă romantică, fără fetița lor.

În drumul lor spre munte, cei doi îndrăgostiți au întâmpinat și dificultăți. Aceștia au stat în trafic ore în șir.

„Ori că stai în izolare acasă, ori că stai în mașină, în trafic, e același lucru. Nu se poate, din București până la Predeal să faci o sută de kilometri și un pic în cinci ore. (...) Că te duci sau te întorci, fix același lucru. Eu am plecat de ieri, din 2020 din București și suntem în 2021 pe 2 și încă nu am ajuns” a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Deși au petrecut mai multe ore în trafic, odată ajunși la destinație, Liviu Vârciu a surprins-o pe Anda Călin cu un buchet superb de trandafiri roșii.

„În sfârșit, am ajuns și noi. Ia uite, bebe, ziceai că nu ți-am luat flori. A meritat!”, a spsus Liviu Vârciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel