Liviu Vârciu, din nou pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul: “Trebuie să mă consulte puțin”

Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, sursa instagram

Liviu Vârciu și-a îngrijorat fanii,  după ce le-a mărturisit că a ajuns din nou pe mâna medicilor. 

Liviu Vârciu face ce face și ajunge din nou în atenția publicului. Recent, artistul și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat în cabinetul medicului, semn că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Vedeta nu și-a ținut prea mult fanii în suspans, astfel că le-a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să revină la medic. Liviu Vârciu a mărturisit că se confruntă cu dureri la nivelul spatelui, motiv pentru care a decis să facă un RMN, pentru a descoperi cauza problemei. 

Artistul a povestit că a ridicat ceva greu, iar din acel moment durerile de spate nu i-au mai dat pace. 

"Haha, aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar așa vechi, dar trebuie să mă consult puțin. De la prea multă dragoste în picioare mă cam doar spatele. Glumesc. Mă doare spatele că am ridicat ceva. Am venit să mă verific și eu acum.", le-a povestiti Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram.

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Liviu Vârciu în adolescență

 

Liviu Vârciu a povestit că în copilărie a avut sinuzită, însă nu a tratat-o, deoarece a ajuns la spital unde i s-a făcut o puncție și a leșinat pe scaun. De atunci, artistului i-a fost frică de medici, motiv pentru care nu și-a rezolvat problema care îl supără în prezent. 

 

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun. Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!", a mai spus el pentru impact.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 feb 2022, 08:38 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play