Liviu Vârciu, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea lui de sănătate: "Să-i spuneți să nu vină la mine"

Data publicării:

Liviu Vârciu a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul este cel care a făcut anunțul, mărturisind și care este starea lui de sănătate.

Liviu Vârciu a fost infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de artist pe rețelele de socializare, în modul său caracteristic. Acesta le-a dezvăluit fanilor că  luat luat contact cu virusul, dar nu așa oricum, ci chiar în prag de sărbători. De asemenea, Liviu Vârciu a făcut și o glumă pe seama acestui lucru spunând că moșul trebuie să-l evite anul acesta.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci COVID, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Starea de sănătate a lui Liviu Vârviu, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Liviu Vârciua ținut să-și liniștească fanii îngrijorați. Acesta a dezvăluit că contractat o formă a ușoară a virusului.

„E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină, îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a conchis Liviu Vârciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel