Liviu Vârciu a rămas fără permis, dar și-a luat șofer personal. Cine conduce acum mașina artistului

Liviu Vârciu nu își face probleme după ce a rămas fără permis și asta pentru că are șofer personal de toată frumusețea.

Recent, Liviu Vârciu a rămas fără permis, după ce a fost surprins conducând cu o viteză peste cea legală, pe un drum național din Buzău. Acesta a fost surprins de un radar, în timp ce depășea limita de viteză , mergând cu 107 Km/h, în localitate. Polițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile și i-au dat amendă.

Fix în acel moment, Liviu Vârciu filma un vlog pentru canalul său de YouTube, iar întregul incident a fost surprins pe camera de filmat. Artistul a împărtășit pățania lui cu fanii pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu are șofer personal!

Chiar dacă a rămas fără permis, Liviu Vârciu nu a rămas pieton și asta pentru că soția lui, Anda Călin îl iubește atât de mult, încât îl conduce mereu acolo unde are nevoie să ajungă. Recent, Liviu Vârciu a avut de rezolvat niște treburi în oraș și a stat cuminte pe scaunul din dreapta al mașinii, iar iubita lui și-a demonstrat calitățile de șofer. 

Acesta a filmat-o pe iubita lui în timp ce conducea, timp în care el stătea pe scaunul din dreapta.

”Și eu n-am permis... dar am unghiile făcute”, a spus artistul pe Instagram, făcând haz de necaz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 Martie 2021, 11:01 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play