Liviu Vârciu a izbucnit în plâns, în emisiunea lui Nea Mărin. Ce gest a făcut un fan pentru artist: „Am zis că nu se poate”/ VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Varciu, captură TV/ Antena 1
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Varciu, captură TV/ Antena 1

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi, în emisiunea lui Nea Mărin, după ce un fac a făcut un gest neașteptat. 

Liviu Vârciu s-a emoționat până la lacrimi, după ce a avut parte de o surpriză neașteptată, în cadrul emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Mai exact, un tânăr, care s-a declarat fanul numărul unu al prezentatorului, i-a adus acestuia un buchet de flori. Băiatul nu a mai ținut cont de  condițiile meteo extreme și a venit să-l vadă pe Liviu Vârciu în carne și oase. 

Liviu Vârciu, în lacrimi la emisiunea lui Nea Marin. Gestul emoționant pe care l-a făcut un tânăr

În timp ce fiecare vedetă își făcea de lucru prin casă, un tânăr a intrat pe platourile de filmare cu un buchet de flori, dezvăluindu-i lui Liviu Vârciu că este fanul său numărul unu și că-l admiră din suflet. 

„Ne-am pus la masă și mi-a făcut o surpriză un puști. A venit cu un buchet de flori la mine. Mi s-au umplut ochii de lacrimi, am zis că nu se poate așa ceva”, a spus Liviu Vârciu, în emisiunea „i Poftiți pe la noi: Poftiți la târg”

Tânărul i-a mărturisit prezentatorului TV că îi este milă de el, deoarece el este cel care ia cea mai multă bătaie de la Nea Mărin. 

„Sunt ud, am mers prin ploaie, m-am chinuit foarte mult să vin la tine, pentru că sunt fanul tău numărul 1”, a declarat tânărul.

Gestul tânărului l-a emoționat vizibil pe Liviu Vârciu, care a decis să ia florile și să i le dea mamei acestuia, ca semn de mulțumire și răsplată că a crescut un asemenea copil. 

Liviu Vârciu, probleme de sănătate, în prag de sărbători

Recent, artistul a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una bună și, cel mai probabil a răcit foarte rău. Prezentatorul TV le-a spus fanilor că nu este vorba de COVID-19, deoarece și a făcut testul, iar rezultatul a fost unul negativ. Cu toate astea, Liviu Vârciu a recunoscut că se simte foarte rău. 

„Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea ăi zice la Covid puturosule. M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: „A, covidul? Stai așa un pic...”. De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nicinu știi ce să mai faci”, a mărturisit prezentatorul TV pe InstaStory.

Citete și: Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel