Liviu Vârciu a anunțat când are loc premiera filmului său. Ce actori joacă în comedia „Zăpadă, ceai și dragoste” /VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Film „Zăpadă, ceai și dragoste”, captura foto Youtube/ sursa Liviu Vârciu
Descriere foto: Film „Zăpadă, ceai și dragoste”, captura foto Youtube/ sursa Liviu Vârciu

Au apărut primele imagini din filmul produs de Liviu Vârciu. Când va apărea în cinematografe?

Veste bună pentru fani. Filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” produs de Liviu Vârciu va apărea în curând în cinematografe. Artistul a anunțat când are loc premiera. 


Primele imagini au apărut deja. Liviu Vârciu a anunțat că premiera comediei va avea loc pe 10 septembrie.


Filmul „Zăpadă, Ceai si Dragoste” pune în lumină povestea a trei prieteni care ajung la închisoare. Ei plănuiesc evadarea cu ajuotrul unui mafiot local. Reușesc să evadeze dar deja pregătesc umătorul jaf. 


În cea mai așteptată comedie a anului joacă nume consacrate precum Dorian Popa, Dan Negru, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Anca Dinicu, Paula Chirilă, Levent Sali, Cristi Iacob și mulți alții, potrivit a1.ro.


Premiera filmului ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar din cauza pandemiei de coronavirus, Liviu Vârciu a decis să mai amâne acest momente important. 


„E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vorbit la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor”, spunea Vârciu anul trecut.


Cați bani a investit Liviu Vârciu în acest film? Fostul solist de la L.A a fost actor principal, dar și producător și este mândru de ceea ce a reușit să realizeze. 


„Sergiu Nicolaescu este mic copil. Regizor nu sunt. Am plătit pe cineva cu foarte mulți bani, cel mai bine regizor plătit din România în 2020 a fost Cătălin Bugean. Peste 80.000 de euro i-am dat doar să stau eu liniștit, că nu am vrut să mă stresez.


Eu m-am ocupat de producție, o producție de vreo 4-5 milioane de euro, nici nu i-am numărat. Ultimele 2 milioane nu le-am mai numărat că mă stresam foarte mult. Așa că mă aștept să am încasări”, a declarat Liviu Vârciu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel