Liviu Vârciu, adevărul despre relația cu Claudia Pătrășcanu: "Am iubit-o foarte mult"

Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri despre relația cu Claudia Pătrășcanu.

Liviu Vârciu a șocat pe toată lumea, după ce a făcut dezvăluiri despre relația cu Claudia Pătrășcanu. Puțini sunt cei care știu că cei doi au trăit o poveste de dragoste în urmă cu mulți ani. Chiar Liviu Vârciu a fost cel care a recunoscut că a fost îndrăgostit de artistă și că ea a fost prima lui dragoste.

Pe atunci, Liviu făcea parte din trupa L.A., iar Claudia Pătrășcanu din trupa ”Sexxy”. Relația lor era una serioasă având în vedere faptul că Liviu Vârciu a ajuns să-i cunoscă părinții Claudiei Pătrășcanu.  Aceștia l-au îndrăgit pe artist, ba chiar tatăl Claudiei l-a învățat pe prezentator să cânte la acordeon.

“Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, mărturisea Liviu Vârciu, la Kanal D.

 Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au fost invitați în aceeași emisiune și și-au adus aminte de perioada în care erau iubiți.

”-Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?

–Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir. Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: Şi acum cine strânge mizeria asta? A stricat tot farmecul”, a fost discuția dintre Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel