Liviu Teodorescu s-a căsătorit. Artistul și aleasa inimii lui au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă/ FOTO

Data publicării:

Zi importantă pentru Liviu Teodorescu. Artistul și iubita sa au ales să își unească destinele, după 10 ani de relație.

Ziua de 3 iulie este una extrem de specială pentru Liviu Teodorescu și iubita lui, Iulia. Astăzi, cei doi au mers în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus cel mai mare și sincer DA din viața lor. 

Pentru cea mai frumoasă zi din viața lor, artistul și iubita lui au ales să îmbrace ținute complet albe, dar extrem de elegante. Iulia a îmbrăcat o rochie tip sacou, bucle lejere și un machiaj discret. De cealaltă parte, Liviu Teodorescu a optat pentru un outfit ceva mai lejer format dintr-o pereche de pantaloni albi, adidași albi și o bluză albă cu câteva detalii pe mâneci.

Extrem de fericit și entuziasmat de această zi specială, Liviu Teodorescu a făcut câteva Instastories în care și-a filmat viitoarea soție și a dezvăluit și când va avea loc ceremonia religioasă.

„Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta. „ , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

 

 

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit, iar acum a venit timpul să facă marele pas. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă. 


„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, spunea Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel