Liviu Teodorescu, pregătit să devină tătic pentru prima oară. Ce spune artistul despre acest lucru: „Sunt fiert! Abia aștept”

Liviu Teodorescu și Iulia. Foto arhiva personală
Descriere foto: Liviu Teodorescu și Iulia. Foto arhiva personală

Liviu Teodorescu așteaptă cu nerăbdare să devină tătic pentru prima dată. Artistul a vorbit despre momentul în care va apărea un copil în viața lui.

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă, astfel că, în vara anul trecut, cei doi au ajuns în fața altarului. 

„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, spunea Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

Liviu Teodorescu, pregătit să devină tătic pentru prima oară

Artistul își dorește foarte mult să devină tată și spune că abia așteaptă cu nerăbdar momentul în cre își va strânge bebelușul în brațe.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept.(...) Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte”, a dezvăluit cântărețul la „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

 Care a fost piesa care i-a adus cei mai mulți bani lui Liviu Teodorescu

În cadrul aceluiași interviu, Liviu Teodorescu a dezvăluit care sunt piesele care i-au adus cei mai mulți bani în conturi.

„Cred că „Fanele” și „Obsesie”, iar piesa care mi-a adus cea mai mare recunoaștere, dar a fost și o piesă prolifică din punct de vedere financiar a fost „Mulțumesc”. E o piesă pe care eu am scos-o de online. M-am gândit că e prea cântată, oamenii la radio poate nu au răbdare să asculte asta, dar se pare că a fost așa puternică în cât a dărâmat preconcepțiile astea pe care eu le aveam despre ea”, a dezvăluit cântărețul la „Duet cu Alexandra Ungureanu”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 iul 2022, 09:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience