Liviu Teodorescu, pregătiri intense pentru nuntă. Când se va căsători artistul: „Și-a ales rochia de mireasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Teodorescu și Iulia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Liviu Teodorescu și Iulia, sursa foto Instagram

Liviu Teodorescu și Iulia se pregătesc pentru marele eveniment. Cei doi vor ajunge în fața altarului după o relație de 10 ani. 

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste demnă de un scenariu de film, alături de iubita sa Iulia. Artistul este foarte fericit și împlinit, iar acum a venit timpul să facă marele pas. Chiar dacă a declarat că iubirea sa pentru Iulia este la fel de mare și cu act și fără act de căsătorie, cântărețul și-a dorit să îi împlinească visul Iuliei, acela de a îmbrăca rochia de mireasă. 


„Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. 


Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a spus Liviu Teodorescu în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.


Artistul susține că își dorește o nuntă restrânsă, cu puțini invitați și fără camere, pentru a se putea simți în largul lor. Liviu Teodorescu și Iulia nu au dezvăluit data marelui eveniment, dar spun că totul este strâns legat de restricțiile privind pandemia de coronavirus. 


„Își dorește să poarte rochia albă, acum așteptăm să vedem care e treaba cu restricțiile, avem planificat ceva. Ne dorim o nuntă restrânsă, cu prietenii, cu o sută și ceva de oameni, nu suntem genul să epatăm, fără camere, să ne distrăm. Nu ne-am gândit la verighete, dar deja a ales rochia de mireasă”, a mai adăugat artistul la Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel